Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sığır görmek

Rüyada çok sığır görmek

Rüyada çok sığır görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, istediği gibi yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çok sığır gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada sığır kanı görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, amaçlardan sapmaya delalet etmektedir.

Rüyada vahşi sığır görmek fakirlikten kurtulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır derisi yüzmek kucaklaşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş sığır görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek yeni bir sayfa açacağına, kazancının epey düşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek sığır görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Rüyada sığır dili görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Rüyada sığır inek görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments