Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın batışını görmek

Rüyada ayın batışını görmek

Rüyada ayın batışını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret eder.

Rüyada ayın batışını gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ayın batışını görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Rüyada boğazına iğne batırmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ondan faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada çamura batıp çıktığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, böylece yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada makas batırmak kazancın daha da arttırılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına iğne batırmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments