Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağına iğne batırmak

Rüyada dudağına iğne batırmak

Rüyada dudağına iğne batırmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada dudağına iğne batırmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetinin bollaşacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada iğne batırdığını görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kalbine iğne batırmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna iğne batırmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Rüyada kafaya iğne batırmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırta iğne batırmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sorunların tarihe karışacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına iğne batırmak huzursuzlukların sona ereceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments