Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına iğne batırmak

Rüyada boğazına iğne batırmak

Rüyada boğazına iğne batırmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, çok başarılı olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada boğazına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada boğazına iğne batırmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, doğru olanı seçeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada dile iğne batırmak zararlarını telafi edeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada kafaya iğne batırmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Rüyada parmağa iğne batırmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa iğne batırmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Rüyada kulağa iğne batırmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi sorunlarının artacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine iğne batırmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada birinin iğne batırdığını görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments