Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas batırmak

Rüyada makas batırmak

Rüyada makas batırmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada makas batırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Rüyada makas batırmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne iğne batırmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Rüyada birine kalem batırmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğneyi batırmak hararetli olayların meydana geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada vücuda iğne batırmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa iğne batırmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı çamura batırmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada birine bıçak batırmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments