Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara tablası görmek

Rüyada sigara tablası görmek

Rüyada sigara tablası görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sigara tablası gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sigara tablası görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Rüyada cam kül tablası görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül tablası görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına alamet eder.

Rüyada kül tablası almak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kül tablası kırmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek şerefe ve izzete, istediği gibi yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz sigara içmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve kahve içmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, dertlerinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments