Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül tablası almak

Rüyada kül tablası almak

Rüyada kül tablası almak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kül tablası almak gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada kül tablası almak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada kül tablası görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kül tablası kırmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kül tablası görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada sigara tablası görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aşkının da kalıcı olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kül olduğunu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada sıcak kül görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments