Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül tablası görmek

Rüyada kül tablası görmek

Rüyada kül tablası görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kül tablası gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Rüyada kül tablası kırmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kül tablası görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cam kül tablası görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada kül tablası almak bunun için Allah’a şükredeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara tablası görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada küllü su görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada insan külü görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments