Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Rüyada kül tablasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Rüyada cam kül tablası görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada kül tablası almak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kül tablası kırmak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, istediği makama geleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kül tablası görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sigara tablası görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada küle basmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yanardağ külü görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments