Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara külü görmek

Rüyada sigara külü görmek

Rüyada sigara külü görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara külü gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sigara külü yutmak canının kıymetini bileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigaranın külünü görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara külü görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hem ün sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada sigara külü dökmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara külü temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Rüyada kül atmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada ocakta kül görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün küllerini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments