Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocakta kül görmek

Rüyada ocakta kül görmek

Rüyada ocakta kül görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada ocakta kül gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Rüyada ocakta kül görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ocak külü görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küllü su görmek başarısızlığa düşüleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kül görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet etmektedir.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş külü görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kül olduğunu görmek üzücü haberler alacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanardağ külü görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments