Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün küllerini görmek

Rüyada ölünün küllerini görmek

Rüyada ölünün küllerini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, verdiği sözleri tutacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün küllerini gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ölünün küllerini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, makam sahibi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada ölü külü görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada küllü su görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşli kül görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba külü görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kül görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yanardağ külü görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments