Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara külü dökmek

Rüyada sigara külü dökmek

Rüyada sigara külü dökmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işaret eder.

Rüyada sigara külü dökmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Rüyada sigara külü dökmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kül dökmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada sigara külü yutmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sigara külü görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara külü temizlemek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigaranın külünü görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kül atmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanıp kül olmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments