Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmaritleri görmek

Rüyada sigara izmaritleri görmek

Rüyada sigara izmaritleri görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada sigara izmaritleri gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada sigara izmariti içmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sigara izmariti görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada sigara izmariti temizlemek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti yemek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti toplamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, bereketin eksileceğine delalet eder.

Rüyada sigara izmariti atmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sigara izmaritleri görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada izmarit yemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iç sıkıntısına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments