Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmariti temizlemek

Rüyada sigara izmariti temizlemek

Rüyada sigara izmariti temizlemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, mevkie edineceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara izmariti temizlemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada sigara izmariti temizlemek sıkıntısının biteceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına inanılır.

Rüyada sigara izmariti toplamak yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti yemek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti içmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, daha bir sevileceğine, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ödeme güçlü çekeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine yorulur.

Rüyada sigara izmariti atmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada sigara izmaritleri görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada izmarit görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments