Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmariti yemek

Rüyada sigara izmariti yemek

Rüyada sigara izmariti yemek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada sigara izmariti yemek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada sigara izmariti yemek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sigara izmaritleri görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sigara izmariti görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada sigara izmariti temizlemek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Rüyada sigara izmariti içmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada sigara izmariti atmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada sigara izmariti toplamak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada izmarit yemek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments