Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmariti görmek

Rüyada sigara izmariti görmek

Rüyada sigara izmariti görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada sigara izmariti gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada sigara izmariti yemek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada sigara izmariti toplamak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Rüyada sigara izmariti görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, borcunun çok olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti atmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara izmaritleri görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti içmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada sigara izmariti temizlemek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, insan sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada izmarit içmek arzularının yerine geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments