Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara yakalatmak

Rüyada sigara yakalatmak

Rüyada sigara yakalatmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara yakalatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada sigara yakalatmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işarettir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı yakamamak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sigara içerken yakalanmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayla yakalanmak daha fazla gelir sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada birinin yakasından tutmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments