Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine börek yedirmek

Rüyada birine börek yedirmek

Rüyada birine börek yedirmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bazı konularda önayak olunacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, gereken sabrı göstereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine börek yedirmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada su böreği yediğini görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin börek yediğini görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada peynirli börek yediğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birine börek yedirmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocakta börek yapmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments