Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı taşlar görmek

Rüyada şifalı taşlar görmek

Rüyada şifalı taşlar görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Rüyada şifalı taşlar gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada şifalı taşlar görmek çok büyük kazançlar getireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada şifalı taş görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, elinin darda kalmayacağına delalettir.

Rüyada şifa bulmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifa aramak bir fitne çıkarmaya, hiçbir sorun yaşanmayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet eder.

Rüyada şifalı ot toplamak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada şifalı çamur görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada şifacı görmek istediği noktalara geleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada şifalı suya girmek çok büyük miktarda para kazanacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments