Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifacı görmek

Rüyada şifacı görmek

Rüyada şifacı görmek kavgaların büyüyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada şifacı gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada şifalı taşlar görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada şifalı çamur görmek borçların sonlandırılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şifa dilemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada şifalı otlar görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada şifalı bitki görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada şifa dağıtmak alınan borçların ödenemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şifalı suya girmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada şifalı balık görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments