Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı taş görmek

Rüyada şifalı taş görmek

Rüyada şifalı taş görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı taş gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada şifalı taşlar görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Rüyada şifalı taş görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada şifalı çamur görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifalı balık görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada şifa aramak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada şifa vermek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek belli bir kazanç elde edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments