Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli dalga görmek

Rüyada şiddetli dalga görmek

Rüyada şiddetli dalga görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli dalga gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli dalga görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada şiddetli ağlamak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli hortum görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments