Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyla yandığını görmek

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla yandığını gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, uzun sohbetler edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada sıcak suya dokunmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, darlık içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak kazancının artacağına,, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su kaynağı görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sıcak su buharı görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments