Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalettir.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yarınlarına umutla bakacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan sıcak su görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek kazancının günden güne artacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ortaklı işlere girileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su kaynatmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments