Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su atmak

Rüyada sıcak su atmak

Rüyada sıcak su atmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işarettir.

Rüyada sıcak su atmak gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada sıcak su atmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, insanların güvenini kazanacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su taşımak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi tabir olunur.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret eder.

Rüyada sıcak suya dokunmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Rüyada sıcak su aramak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yıpranacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Rüyada sıcak su kaynağı görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz sıcak su görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments