Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su taşımak

Rüyada sıcak su taşımak

Rüyada sıcak su taşımak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su taşımak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada sıcak su taşımak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak suyla duş almak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su içmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sıcak su görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulur.

Rüyada sıcak su havuz görmek makbul olan mallara kavuşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments