Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyu görmek

Rüyada sıcak suyu görmek

Rüyada sıcak suyu görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada sıcak suyu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Rüyada sıcak su bulmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su döküldüğünü görmek yeterli kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Rüyada berrak sıcak su görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak suyu görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su içmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suyla yanmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments