Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su içmek

Rüyada sıcak su içmek

Rüyada sıcak su içmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sıcak su içmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada sıcak su içmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada sıcak ayran içmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sürekli tartışacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada sıcak çay içmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak süt içmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak şarap içmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak bira içmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulur.

Rüyada sıcak şerbet içmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su istemek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments