Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyla duş almak

Rüyada sıcak suyla duş almak

Rüyada sıcak suyla duş almak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla duş almak gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Rüyada sıcak suyla duş almak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak duş almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sıkıntıların azalacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada birine duş aldırmak böylece kişinin hafifleyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada duşa girmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla duş almak ailesini kaybedeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet eder.

Rüyada bayanla duş almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide duş almak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada duş yapan birini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments