Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak el tutmak

Rüyada sıcak el tutmak

Rüyada sıcak el tutmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, giderileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada sıcak el tutmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada sıcak el tutmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak bir el tutmak yüzlerin asılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sıcak bir eli tutmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ticarete atılacağına yorulur.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak el görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen birinin geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada elinde ateş tutmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments