Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak bir eli tutmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sıcak bir el tutmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Rüyada sıcak el tutmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak el görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz suyunu sıcak görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla yıkanmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments