Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak bir el tutmak

Rüyada sıcak bir el tutmak

Rüyada sıcak bir el tutmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ruhen güzelleşeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak bir el tutmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sıcak bir el tutmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sıcak el tutmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak bir eli tutmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak el görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments