Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak el görmek

Rüyada sıcak el görmek

Rüyada sıcak el görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sıcak el gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada sıcak el görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada eline sıcak su döküldüğünü görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak bir eli tutmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada sıcak bir el tutmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak kurulan hayallerin yıkılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak el tutmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada sıcak bal görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak gözleme görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments