Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli erkeğin elini tutmak

Rüyada evli erkeğin elini tutmak

Rüyada evli erkeğin elini tutmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, imkanlarının artacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin elini tutmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının elini tutmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek elini tutmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak zor durumda kalınacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek elini tutmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments