Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çıkmaza düşeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin elini tutmak örnek insan olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini tutmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, yüksek diploma alacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments