Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, tebrik edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek verilen sözlerin tutulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine inanılır.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments