Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanlarla savaşmak

Rüyada şeytanlarla savaşmak

Rüyada şeytanlarla savaşmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada şeytanlarla savaşmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanla savaşmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan savaşmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşmak ve ölmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanla savaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada askerlerle savaşmak bol kazanç getireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada at üstünde savaşmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerle savaşmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments