Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla güreşmek

Rüyada aslanla güreşmek

Rüyada aslanla güreşmek işinin ehli olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada aslanla güreşmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada aslanla güreşmek mallarının artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada insanla güreşmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayla güreşmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ayıyla güreşmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle güreşmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada boğayla güreşmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla güreşmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada deveyle güreşmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments