Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı ısırmak

Rüyada şeytanı ısırmak

Rüyada şeytanı ısırmak yanlış yönde kararlar verileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada şeytanı ısırmak gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada şeytanı ısırmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak kasasının ağırlaşacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın ısırdığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Rüyada kızını ısırmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada uğur böceğinin ısırdığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini köpek ısırdığını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments