Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi şeyhini görmek

Rüyada kendi şeyhini görmek

Rüyada kendi şeyhini görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi şeyhini gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Rüyada şeyhin evine gitmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada şeyhin elini öpmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada şeyhini görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, endişeli durumların son bulacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Rüyada şeyh nazım görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş şeyh görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın şeyh görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada şeyh mezarı görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına yorulur.

Rüyada şeyhinin elini öpmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments