Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmek öpmek

Rüyada sevmek öpmek

Rüyada sevmek öpmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevmek öpmek gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini gözünden öpmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği öpmek işlerinin de bir düzene oturacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin öpmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğu öpmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments