Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği öpmek

Rüyada sevdiği öpmek

Rüyada sevdiği öpmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, korkularından kurtulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, büyüleyeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiği öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok hayırlı insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ekmeksiz kalacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini gözünden öpmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada sevmek öpmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çok sevdiğin birini öpmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerinin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments