Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin öpmek

Rüyada sevdiğinin öpmek

Rüyada sevdiğinin öpmek çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada köpek sevmek öpmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin birini öpmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments