Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak uzak bir yola gidileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, şaşkın olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada sevmediği biriyle sarılmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği birine sarılmak faturaların biriktikçe birikeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada seveni görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birini yanında görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük seçtiğini görmek kalbinin küt küt edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments