Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birine sarılmak

Rüyada sevmediği birine sarılmak

Rüyada sevmediği birine sarılmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, konforunun yerinde olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada sevmediği birine sarılmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hem verimi yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle sarılmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin akrabanı görmek işlerin çığırından çıkacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyans seçtiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işinin yoluna gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments