Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada sevmediğiniz birine sarılmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediği biriyle sarılmak emeklerinin karşılığını bulacağına, zengin olunacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği birine sarılmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyi görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada seyda hazretlerini görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği akraba görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments