Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seveni görmek

Rüyada seveni görmek

Rüyada seveni görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dertlerinden arınacağına delalettir.

Rüyada seveni gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini hamile görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birini öpmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği komşusunu görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevenleri kavuşturmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevr dağını görmek kötü işlere girmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments