Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin görmek

Rüyada sevmediğin görmek

Rüyada sevmediğin görmek hem eğleneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, korkularının sona ereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, kişinin gönlünü alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada sevmediği birini hamile görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu sevmemek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada sezen aksu görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, solan yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği akraba görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmedin birini görmek sorunların çabucak halledileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada seveni görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments