Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sezen aksu görmek

Rüyada sezen aksu görmek

Rüyada sezen aksu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sezen aksu gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Rüyada sezen aksu görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sezeryan izi görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada menzil seydasını görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle evli olduğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin birini öldürmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments